Pöörame suurt tähelepanu isikuandmete kaitsele ja võtame teemat väga tõsiselt. Seetõttu soovime teile anda kõik üksikasjad andmete kogumise kohta meie veebisaidil ja eesmärkidel, milleks neid töödeldakse ja kasutatakse.

1. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja kasutamine
Võite külastada meie veebisaiti ilma isikuandmeid esitamata. Kogume ainult üldise juurdepääsu andmeid, mis ei ole seotud isikliku teabega, näiteks teie Interneti-teenuse pakkuja nimi, viimane külastatud leht ja taotletud faili nimi koos päringu kuupäevaga.
Ülaltoodud teavet analüüsitakse ainult meie teenuste parandamiseks ja see ei võimalda juurdepääsu teie kohta käivale teabele. Isikuandmeid kogutakse ainult siis, kui jagate neid meelsasti meie veebisaiti külastades. Järgime alati asjakohaseid seadusi ja määrusi, eriti föderaalse andmekaitseseaduse (Bundesdatenschutzgesetz, BDSG) ja telemeediaseaduse (Telemediengesetz, TMG) ​​sätteid.
Teie andmeid töödeldakse või kasutatakse turu-uuringute või reklaami eesmärgil ainult siis, kui olete selgesõnaliselt nõus andnud. Teie andmeid saab kolmandatele isikutele edastada ainult juhul, kui teie nõusoleku deklaratsioon sisaldab sellist sätet. Vastasel juhul ei edastata andmeid kolmandatele isikutele.

2. Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele
Kui tellite toote või teenuse meie veebisaidilt, kasutatakse teie isikuandmeid ainult ulatuses, mis on vajalik teenuse osutamiseks või muul viisil lepingu täitmiseks.
Sel eesmärgil võidakse teie andmed edastada transpordiettevõtetele, tütarettevõtetele ja krediidiasutustele, samuti teistele osapooltele, kes aitavad meil meie teenuseid täita ja lepingut täita.

Võime makse korraldamiseks saata teie makseteabe meie põhipanka. Andmetele pääsevad juurde ka meie tütarettevõtted. Teie andmeid ei edastata teistele kolmandatele isikutele ja neid ei kasutata reklaami eesmärgil. Teie andmed blokeeritakse lepinguliste kohustuste täitmisel ja hinna täielikul tasumisel. Andmed kustutatakse pärast kohustuslike juriidiliste ja maksudega seotud ajaperioodide lõppemist.

3. Küpsiste kasutamine
Mõne oma lehe jaoks kasutame nn küpsiseid, et muuta meie teenused atraktiivsemaks ja võimaldada nende kasutamist addifunktsioonid. Küpsised on väikesed andmed, mis edastatakse teie arvutisse, kui külastate konkreetset lehte. Enamik meie kasutatavaid küpsiseid kustutatakse teie süsteemist automaatselt, kui olete sirvimisseansi lõpetanud („Sessiooniküpsised“). Nn pikaajalised küpsised jäävad teie arvutisse ja võimaldavad meil teid uuesti tuvastada, kui külastate meie saiti uuesti. Ükski partnerettevõte, kellega me võiksime koostööd teha, ei tohi küpsiste abil koguda, töödelda ega kasutada meie saidilt isiklikku teavet.
Samuti saate oma brauseri valikumenüüs blokeerida küpsiste salvestamise arvutisse. See võib viia meie saidi funktsionaalsuse vähenemiseni. Lisateavet küpsiste kohta leiate oma brauseri jaotisest „Abi”.

4. Google Analytics
Meie veebisait kasutab Google Inc. (Google'i) veebianalüüsi teenust Google Analytics. See teenus kasutab veebisaidi kasutamise analüüsimiseks teie arvutisse edastatud küpsiseid, mis on väikesed andmed. Küpsistes sisalduv teave edastatakse Ameerika Ühendriikide Google'i serverile ja salvestatakse sinna.
Google töötleb teie IP-aadressi ainult lühendatud kujul Euroopa Liidu liikmesriikides või teistes Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriikides, kui sellel veebisaidil on aktiveeritud IPA-nimetus.
Täielik IP-aadress edastatakse Ameerika Ühendriikide Google'i serverile ja lühendatakse seal ainult erandjuhtudel. Seejärel kasutab Google seda teavet selle veebisaidi operaatori nimel veebisaidi kasutamise hindamiseks, et veebisaidi operaatoritele aruanne koostada. Teavet kasutatakse ka muude veebisaitidega seotud teenuste jaoks. Google ei seo teie IP-aadressi muu Google'ile kättesaadava teabega.
Saate blokeerida küpsiste salvestamise oma brauseri valikumenüüs; see võib siiski viia meie saidi funktsionaalsuse vähenemiseni.
Samuti saate takistada Google'il küpsiste genereeritud ja teie veebisaidi kasutamisega seotud andmete kogumist ja töötlemist, laadides alla ja installides brauseri pistikprogrammi, mis on saadaval aadressil http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

5. Sotsiaalmeedia ja pistikprogrammid
Meie veebisaidilt leiate linke sotsiaalvõrgustikele Facebook ja Twitter. Andmekaitse kohta kohaldatakse järgmist teavet:

5.1 Facebook
Kasutame linke välisele suhtlusvõrgustikule Facebook. Seda teenust pakub ainult Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Meie veebisaidil olevad lingid on äratuntavad Facebooki logo või ikooni „Meeldib” järgi.
ClickLingide loomine aktiveerib Facebooki pistikprogrammid ja teie brauser suunab automaatselt Facebooki.
Kui olete meie veebisaidi kasutamise ajal lingid avanud ja oma Facebooki kontole sisse loginud, saadetakse teie külastuse teave Facebookile, kes saab seejärel selle teabe oma kontoga seostada. Teave salvestatakse Facebooki serveritesse. Selle vältimiseks logige enne oma Facebooki kontolt välja click linke.
Lingide funktsioone, eriti kasutajainfo edastamist Facebooki, ei aktiveerita ainult meie veebisaidi külastamine, vaid ainult clicklingid.
Palun lugege Facebooki privaatsuse kaitse avaldust (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) Lisateavet Facebooki andmete kogumise eesmärkide ja ulatuse ning privaatsusseadete muutmise võimaluste kohta.

5.2 Twitter
Kasutame linke välisele sotsiaalvõrgustikule Twitter. Seda teenust pakub ainult Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (Twitter). Meie veebisaidil olevad lingid on tuvastatavad Twitteri logo või nn "säuts" nupu järgi.
ClickLingide loomine aktiveerib Twitteri pistikprogrammid ja teie brauser suunab automaatselt Twitterisse.
Kui olete meie veebisaidi kasutamise ajal lingid avanud ja oma Twitteri kontole sisse loginud, saadetakse teie külastuse teave Twitterile, kes saab seejärel selle teabe oma kontoga seostada.
Teave salvestatakse Twitteri serveritesse. Selle vältimiseks logige enne oma Twitteri kontolt välja click linke.
Lingide funktsioone, eriti kasutajainfo edastamist Twitterisse, ei aktiveerita ainult meie veebisaidi külastamine, vaid ainult clicklingid.
Palun lugege Twitteri privaatsuse kaitse avaldust (http://twitter.com/about/resources/tweetbutton) lisateavet Twitteri andmete kogumise eesmärkide ja ulatuse ning privaatsusseadete muutmise võimaluste kohta.

6. Registreerimine / registreerimine
By clickregistreerumisel ja ka tellimisprotsessi ajal saate meie veebisaidil konto avada. Käesolevaga kinnitate oma nõusolekut, et vajalik teave (isiku- ja kontaktandmed) ning ka teie kasutajaandmed (parool) salvestatakse. Tulevaste tellimuste korral saate sisse logida oma e-posti aadressi ja parooliga ning teha tellimuse ilma, et peaksite teavet uuesti esitama. Saate oma registreerimisandmetega seotud nõusoleku igal ajal tagasi võtta, et see edaspidi kehtiks

7. Andmeturve
Varundame oma veebisaiti ja muid süsteeme teie andmete kadumise, kahjustamise, volitamata juurdepääsu, muutmise ja / või levitamise vastu, võttes vajalikud tehnilised ja korralduslikud meetmed. Vaatamata meie jõupingutustele ja korrapärasele jälgimisele ei saa täielikku kaitset tagada.

8. Õigus teabele
Teil on õigus saada teavet oma salvestatud andmete kohta ja sõltuvalt asjaoludest õigus andmete parandamiseks, blokeerimiseks või kustutamiseks.

9. Nõusoleku tagasivõtmise õigus
Saate oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, et see tulevikus kehtiks


reCAPTCHA

Kasutame Google Inc. (Google) pakutavat teenust reCAPTCHA, et kaitsta teie esildisi sellel saidil olevate Interneti-vormide kaudu. See pistikprogramm kontrollib teie isikut, et vältida teatud veebisaidi funktsioonide (ab) kasutamist rämpspostirobotites (eriti kommentaarides). See pistikprogrammi päring hõlmab IP-aadressi ja võimalike muude andmete saamist, mida Google nõuab Google reCAPTCHA teenuse jaoks. Sel eesmärgil edastatakse teie sisend Google'ile ja Google kasutab seda. Google on aga varem teie IP-aadressi kärpinud Euroopa Liidu liikmesriikides või muudes riikides, mis on Euroopa Majanduspiirkonna lepingu osalised, ja on sellisena anonüümsed. Ainult erandjuhtudel edastatakse täielik IP-aadress USA-s asuvasse Google'i serverisse ja kärbitakse seal. Selle veebisaidi operaatori nimel kasutab Google seda teavet teie teenuse kasutamise hindamiseks. Teie brauserist reCaptcha antud IP-aadressi ei ühendata muude Google'i andmetega.
Sellele andmekogumisele kehtivad Google'i (Google Inc.) andmekaitse-eeskirjad. Google'i privaatsuseeskirjade kohta lisateabe saamiseks külastage palun: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Kasutades reCAPTCHA teenust, nõustute, et Google töötleb teie kohta käivaid andmeid ülalnimetatud viisil ja eesmärkidel.

Uuendus 24.05.2018 

Needles&Wool Privaatsuspoliitika

 

Selles privaatsuseeskirjas kirjeldatakse, kuidas teie isikuandmeid kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate või sooritate veebisaidilt Needles-and-wool.com („sait“) ostu.

 

KOGU PERSONALINFO

 

Kui külastate saiti, kogume automaatselt teie seadme kohta teatud teavet, sealhulgas teavet teie veebibrauseri, IP-aadressi, ajavööndi ja mõne teie seadmesse installitud küpsise kohta. Additavaliselt kogume saiti sirvides teavet üksikute teie vaadatavate veebilehtede või toodete kohta, millised veebisaidid või otsinguterminid juhatasid teid saidile ja teavet selle kohta, kuidas te saidiga suhtlete. Me nimetame seda automaatselt kogutavat teavet kui seadeteavet.

 

<b>Milliseid isikuandmeid töödeldakse?<b>

 

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; − kauba kohaletoimetamise aadress; − pangakonto number;− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); − klienditoe andmed.

 

<b>Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?<b>

- „Veebimajakad”, „sildid” ja „pikslid” on elektroonilised failid, mida kasutatakse saidi sirvimise kohta teabe salvestamiseks.

 

 

Additavaliselt, kui sooritate saidi kaudu ostu või üritate seda teha, kogume teilt teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, saatmisaadressi, makseteavet (sealhulgas krediitkaardi numbreid, e-posti aadressi ja telefoninumbrit). viidake sellele teabele kui „tellimuse teabele”.

 

 

 

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

 

KUIDAS KASUTAME OMA ISIKUANDMETE?

 

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Suhtle teiega;

Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja

Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.

 

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

 

OMA ISIKUANDMETE OSUTAMINE

 

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie isikuandmeid kasutada, nagu eespool kirjeldatud. Näiteks kasutame meie veebipoe toitmiseks Shopify-d - selle kohta, kuidas Shopify teie isiklikke andmeid kasutab, saate lisateavet siit: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kasutame ka Google Analyticsi, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid Saiti kasutavad - lisateavet selle kohta, kuidas Google teie isiklikke andmeid kasutab, saate lugeda siit: https://www.google.com/intl/et/policies/privacy/. Google Analyticsist saate loobuda ka siin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

 

 

KÄITUMINE REKLAAM

Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Te saate sihitud reklaamist loobuda järgmistelt:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

 

Additavaliselt võite mõnest neist teenustest loobuda, külastades Digitaalse Reklaami Alliansi loobumisportaali aadressil http://optout.aboutads.info/.

 

ÄRGE TRACK

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

 

 

oMA ÕIGUSTE

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

 

Additavaliselt, kui olete Euroopa elanik, märgime, et töötleme teie teavet selleks, et täita teiega sõlmitud lepinguid (näiteks kui teete tellimuse saidi kaudu) või muul viisil meie ülalnimetatud õigustatud ärihuvide nimel. AddiPange tähele, et teie teavet edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

 

Andmete taastamine

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

 

 

VANEMAD

Sait ei ole mõeldud alla 18i vanustele.

 

MUUTUSED

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Võimalikud viisid kontakteerumiseks on e-post nutriestsupplements@gmail.com ja telefon +XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

 

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Lisateavet meie privaatsuspõhimõtete kohta, kui teil on küsimusi või soovite esitada kaebuse, võtke meiega ühendust aadressil

 

e-posti aadressil caba.sekesi@needles-and-wool.com või posti teel, kasutades allpool toodud üksikasju:

 

 

Caba Sekesi, Bertha-von-Suttner, 7, Germering, 82110, Saksamaa

 

Te olete edukalt tellinud!
See meil on registreeritud